fbpx

Healing ontvangen

Healing ontvangen

In Pranic Studio werken we met een team van hoog gekwalificeerde healers. Je kunt bij ons terecht voor healing van fysieke en psychologische klachten. Is je aandoening chronisch of ernstig dan kunnen we je de kwaliteit en kwantiteit aan healing bieden die nodig is.

Email op info@pranicvivek.nl ons om een intake gesprek aan te vragen

Pranic Healing heeft behandelprotocollen voor een breed scala aan klachten. Denk onder andere aan burn out en stress gerelateerde klachten, hartklachten, hoge bloeddruk, reuma, arthritis, astma, moeite om zwanger te worden, depressie en veel meer. Een Pranic Healing protocol is een stappenplan waarvan we weten dat die in het verleden effectief is gebleken. De protocollen zijn beschreven in de boeken geschreven door Master Choa Kok Sui en getest in de praktijk.
Een Pranic Healing behandeling is erg laagdrempelig. Je zit ontspannen in een stoel en de healer beweegt zich om je heen en werkt met de handen of kristallen in je aura en chakra’s. Je houdt je kleren gewoon aan en wordt niet eens aangeraakt.
Overigens zien we Pranic Healing als een complementaire therapie die geen vervanging is voor medische zorg of andere vormen van gezondheidszorg die ingrijpen op fysiek niveau zoals kruidenleer en massagetherapie. We raden je dan ook altijd aan een arts te raadplegen.

Als we een casus aannemen zorgen we voor voldoende capaciteit in het team. We nemen niet meer aan dan we aankunnen en daarom kunnen we een beperkt aantal cliënten per maand aannemen.

De kosten van de intake liggen vast. De rest van je behandelkosten zijn afhankelijk van wat je nodig hebt maar spreken we van te voren met je af. Op dit moment wordt Pranic Healing nog zelden door zorgverzekeraars vergoed, desondanks kiezen veel mensen voor de betaalde behandelingen simpelweg vanwege de effectiviteit en holistische aanpak.

Behandeltraject

Intakegesprek

Tijdens de intake kan je je verhaal kwijt. Wij horen graag alle details om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van jouw realiteit. Je hoort van ons de mogelijkheden en onmogelijkheden. We doen een energetische diagnose door je aura en chakra’s te scannen. Tijdens de intake zul je wat papierwerk moeten invullen i.v.m. WKKGZ en AVG.
Op basis van alle verkregen informatie bepalen we dan samen een behandelplan. De hoeveelheid en frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de ernst van je klacht. Ieder individu en casus is uniek dus een traject verschilt van persoon tot persoon maar meestal kunnen we je aan het eind van de intake al wel een indicatie geven van wanneer je verandering kunt verwachten.
Daarna beginnen de reguliere behandelingen.

Reguliere behandelingen

Tijdens de behandelingen ontvang je Pranic Healing volgens het protocol wat na de intake is bepaald. Voor veel voorkomende klachten zijn behandelprotocollen al bekend. Het protocol is door iedere gekwalificeerde healer uit te voeren. Meer ervaren healers voeren hetzelfde protocol vaak sneller uit maar in essentie doet iedereen vrijwel hetzelfde. Hierdoor is het mogelijk om met een team van healers aan dezelfde casus te werken.
Tijdens de reguliere behandelingen zijn er geen uitgebreide gesprekken. Tenzij je gevoelig bent voor energie merk je niet veel fysieke sensaties tijdens de behandeling zelf. Je merkt als het goed is wel het resultaat in hoe je je voelt.
Als we een casus aannemen zorgen we voor voldoende capaciteit in het team. We nemen niet meer aan dan we aankunnen en daarom is er een wachtlijst.
De kosten van de intake liggen vast. De rest van je behandelkosten zijn afhankelijk van wat je nodig hebt maar spreken we van te voren met je af. Op dit moment wordt Pranic Healing nog zelden door zorgverzekeraars vergoed, desondanks kiezen veel mensen voor de betaalde behandelingen simpelweg vanwege de effectiviteit en holistische aanpak.

Tussentijdse aanpassingen en huiswerk

Op basis van wat wordt waargenomen zowel door de cliënt als de healer kunnen we tussentijdse aanpassingen doen in de protocollen. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn een psychologische component van een fysieke klacht eerst te behandelen als blijkt dat de fysieke symptomen niet met het juiste tempo afnemen. Ook kan de frequentie van de behandelingen kan worden aangepast op basis van hoe jouw systeem reageert. Een aantal zaken zullen we pas gaandeweg kunnen bepalen en zijn niet direct bij de intake duidelijk.
Je kunt ook huiswerk meekrijgen om je behandeling te bevorderen. Denk hierbij aan eenvoudige dingen die je zelf kunt doen zoals ademhalingsoefeningen en ook zaken om over na te denken. We hebben een holistische aanpak en kijken graag naar de oorzaken van klachten om te voorkomen dat klachten in dezelfde of nieuwe vorm terug komen.

Afronding

Als je tevreden bent over wat je hebt bereikt of als het maximale is bereikt wat realistisch is dan ronden we het behandeltraject af. Veel van onze cliënten raken zo geïnspireerd door wat ze aan den lijve hebben ondervonden dat ze zelf willen leren healen. En dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?

Email op info@pranicvivek.nl ons om een intake gesprek aan te vragen.

Aangesloten bij:

Contact:

Pranic Studio
Cornelis Krusemanstraat 5H
1075 NB Amsterdam
info@pranicvivek.nl of eef@soulibri.nl
Telefoon: 06-51019184 of 020 – 7173288
KvK: 53876563