fbpx

Idealiter leren we je zelf hoe te healen zodat je altijd jezelf en je directe omgeving een helpende hand kunt bieden. Onze doelstelling is leed te verlichten en bewustzijn te vergroten in de wereld. Pranic Healing is iets moois en we delen de kennis en vaardigheden graag met je. Onze cursisten leren Pranic Healing om verschillende redenen, soms om een ziek familielid te behandelen, soms uit nieuwsgierigheid of voor persoonlijke groei. We hebben ook een certificeringsprogramma voor als je een professionele healer wilt worden of het wilt combineren met een bestaande praktijk in een andere discipline.

Pranic Healing is een zeer geavanceerd systeem met meerdere niveaus. Je kunt al healing doen voor jezelf en anderen na de eerste cursus van twee dagen, de workshop Basic Pranic Healing. Voor het leren effectiever behandelen van chronische en ernstige fysieke klachten kun je daarna verder met de Advanced Pranic Healing. Advanced Pranic Healing wordt gevolgd door Pranic Psychotherapy waarin je leert psychologische disbalansen (stress, depressie, fobiƫn, obsessies, compulsies, verslavingen) te behandelen met Pranic Healing.

De mogelijkheden zijn legio, je kunt het beste langs komen op een van de introductie-avonden in de studio waar je informatie ontvangt en een demonstratie kunt meemaken van een behandeling. We kunnen dan ook je persoonlijke vragen beantwoorden.

Nadat je Pranic healing hebt geleerd is het belangrijk om je vaardigheden te ontwikkelen door te oefenen. Daarom bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan de meditatie- en oefenavonden die regelmatig worden gehouden. Ook organiseren we van tijd tot tijd bijeenkomsten met een meer sociaal of feestelijk karakter. Ook daar ben je dan van harte welkom.

Sluit Menu