fbpx

Pranic Healing cursussen

Pranic Healing cursussen

In de basis Pranic Healing cursus (level 1) leren we je healen, zodat je jezelf en dierbaren een helpende hand kunt bieden. Pranic Healing is iets moois en we delen onze kennis en vaardigheden graag met jou. Onze cursisten leren Pranic Healing om verschillende redenen, soms om een ziek familielid te behandelen, soms uit nieuwsgierigheid of voor persoonlijke groei. Is healing helemaal jouw ding, dan hebben we een certificeringsprogramma waardoor jij kunt doorgroeien tot professioneel healer.

In Pranic Studio worden verschillende cursussen gegeven bekijk de agenda voor de laatste updates.

Pranic Healing gevorderde cursussen

Pranic Healing is een zeer geavanceerd systeem met meerdere niveaus. Je kunt al healing doen voor jezelf en anderen na de eerste cursus van twee dagen, de workshop Basis Pranic Healing. Voor het leren effectiever behandelen van chronische en ernstige fysieke klachten kun je daarna verder met de Advanced Pranic Healing (level 2). Advanced Pranic Healing wordt gevolgd door Pranic Psychotherapy (level 3) waarin je leert psychologische disbalansen (o.a. stress, depressie, fobieën, obsessies, compulsies, verslavingen) te behandelen met Pranic Healing. Level 4 is Pranic Crystal Healing, een ’tools training’ waarin je leert om kristallen in te zetten voor nog krachtigere en snellere healings. Het laatste niveau van Pranic Healing is Pranic Face Lift en Body Sculpting (level 5). Hier maak je gebruik van kristallen en alle eerdere geleerde technieken om de vorm van gezicht en lichaam zichtbaar aan te passen.

Opleidingsoverzicht

Nadat je Pranic Healing hebt geleerd is het belangrijk om je vaardigheden te ontwikkelen door te oefenen. Daarom bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan de meditatie- en oefenavonden die regelmatig worden gehouden. Ook organiseren we van tijd tot tijd bijeenkomsten met een meer sociaal of feestelijk karakter. Ook daar ben je dan van harte welkom. De Pranic Healing cursus is meer dan het aanleren van vaardigheden.

De mogelijkheden zijn legio, je kunt het beste langs komen op een van de introductie-avonden in de studio waar je informatie ontvangt en een demonstratie kunt meemaken van een behandeling. We kunnen dan ook je persoonlijke vragen beantwoorden.
Pranic healing overzicht

Veel van deze cursussen worden in Pranic Studio gegeven, zie de agenda voor de data.

Aangesloten bij:

Contact:

Pranic Studio
Cornelis Krusemanstraat 5H
1075 NB Amsterdam
info@pranicvivek.nl of eef@soulibri.nl
Telefoon: 06-51019184 of 020 – 7173288
KvK: 53876563